20090630

LAST DAY JUMPA LEHA :( !!!!!

hari nie mcam biase . hari isnin . haha . mmg time utk akuh and kwan kwan kuar jalan jalan cuci mata , menyakitkan kaki , memenatkan badan . haha . kali nie kiteorg jalan byak tempat jugak . gi ts , pavi , bb . best best aje .


mula mula akuh jumpa ciwa and pijah kat ts . sbab dorang dah kuar ruma . akuh text leha dia ckap dia baru bgun . mmg hangin je akuh . slalu kuar lmbat . ingat akuh nie ape nak tggu ko je yunk . haha . diva sgat ke ko tuh ? lalala . smpai smpai je ts perut mmg dah lapar . so lpak jelah kat mcD . nak jimat punya pasal sggup tggu smpai kol 12 sbb time tuh mcsavver . haha . dah mkan mkan punya kenyang kteorg jalan2 lah kat ts tuh before nak tggu diva sungai buloh smpai . haha .


dah penat jalan , akhirnya leha dtang jugak . mmg kena marah lah dia dgan principal ciwa . haha . tp leha buat bodo je . then leha pulak nak jumpa mmber mmber skola teknik dia dulu . akuh , ciwa and pijah ikot jelah muntut dia . haha . then dah jumpa tuh kteorg gerak gi pavi . dtang pavi jumpa mimie and alan (jiran lama leha) . plan plan kteorg lpas tuh nak tgok wyang . tp wyang pulak kol 9 lebih . bole pulak kan akuh blk mlam mlam . takot je . haha . last last kteorg gi main boling . mcam biase akuh tak main . haha . mlas .


tp mmg best lah kuar hari nie . enjoy gila wpun penat nak mmpos . haha . lagi pun nie last leha kuar sbab lpas nie dia dah nak msuk kolej balik dah . so , kena lah buat buat happy . haha . sumpa rindu ko nnti yunk . tapi jgan sentap pulak kalo akuh kuar dgan mmber mmber lain . kang akuh jugak kena salah . haha .







EAN DE LEGEND (KATENYA) , I MERINDUIMUUU !!!!!



you , bila you nak dtang kl lagi ? sumpa rindu you dah doe . nak gelak besar same same . dah bosan gelak besar besar dgan ciwa je . hahaha . nak kuar jalan jalan mcam time you kat kl . gi clubbing . haha . insaf i nak gi dah . tak kena dgan kepala i lah . sorry . kalo you nak gi you ajak syah . lalala . youyouyou , kalo you dtang kl cpat cpat text i tao . tak text i mmg sentap seumur hiduplah . hahaha . INGATTTT !!!

20090624

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (4) !!!!!

keluar , keluar , keluar . duitt , duit ,duit . hahaha . hari nie plan nak kuar dgan leha and mimie (kwan skola dulu) . kteorg just nak bersiar siar kat pasar seni je . bosan lah asyik asyik round round area kl aje . lalala . sbnarnya nak gi pasar seni sbab si mimie nie nak tindik telinga . tuh sbab gi sane . haha . then leha pun nak tindik jugak . tapi takot takot . last last tindik jugak .


lepas dah tindik telinga tuh , kteorg nak gi mid . nak lyan movie . kali nie akuh layan movie 17 AGAIN . sumpa best gila cite nie . dah lah kaak zac tuh . haha . akuh just bagi 4 bintang je . lagi 1 bintang tak bagi sbab akuh tak beli popcorn . so tak best lyan movie tak mkan popcorn . haha . sengal . kali nie takde gamba sbab akuh dah terdilit dari camera . sorry . ngee~

20090610

ASSIGNMENT DI PUTRAJAYA !!!!!

assingment aje 24 jam . haha . sumpa penat . kali nie akuh kena buat photoshoot tok siapkan assignment . wpun byak tapi photoshoot mmg yang akuh suka skali . haha . so taak bole nak kate tak nak . lalala .


this time akuh nak gi putrajaya dgan kwan kwan kolej akuh . farah , fiona and bf farah - awin . sbab kat sane bole tahan jugak pemandangan dia . so tak nak lepaskan peluang nie . ade masa panjang gi jelah . nnti takot takde masa dah tak tao bila lagi nak gi then nak siap assignment tuh . haha .


dah penat aik gamba tgah tgah panas , kiteorg pun lepak kat alamanda . just minum minum utk hilangkan penat and dahaga . hahaha . sumpa hari nie panas gila . smpai kteorg minum byak gila air . mmg kelaka lah .

20090608

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (3) !!!!!

isnin , isnin , isnin . hari utk akuh kuar dgan kwan k
wan akuh . haha . hari nie kteorg plan nak gi sunway piramid . just jalan jalan aje . yg join ciwa , ean , eddiey , man , zana , nadia and lynn . zana and nadia dah dtang dulu . sbab dorang nak gi main iceskating . haha . tonggang terbalik tempat tuh dorang main . lalala .


kali nie leha pulak tak join . sumpa sentap gila dg
an dia . yelah dah ade kwan baru kan mane lah nak join kteorg nie sume . kanak kanak ribena katekan . lalala . ciwa pulak dtang lmbat . tah mane dia gi tah . dah lah lmbat . tak nak blanje pulak tuh . mungkir janji btol . hahaha . kteorg just lepak lepak kat kfc sunway , jalan jalan and mcam biase snap snap gamba . ituh mmg keja kami . haha . tp dah penat penat pusing satu sunway , ciwa ulak nak blanjer minum . wpun blnajer air pun kteorg dah syukur dah . susah nak tgok ciwa blanjer . slalu kedekut je . haha . thanks pricipal ciwa katenya . lalala . tgok lah gamba gamba kami nie . hahaha .

20090604

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (2) !!!!!

hari nie hari kamis . hari utk akuh bersuka ria dgan kwan kwan gilak akuh . haha . spatut kami sume plan nak kuar isnin tp principal ciwa (katenya haha) tak dpat cuti . so, tukar hari nie pulak .kami sume plan nak kuar ke tempat feverat kami , PAVILION . haha . mcam biase akuh dtang dari kelas . gigih dtang tao semata mata nak jumpa kwan kwan akuh tercinta . wahaha .


smpai je kat monorail kl sentral , akuh trus jumpa leha . sbab dia sudah tunggu akuh kat situ . sampai smpai je kat bb monorail akuh call ciwa ckap kteorg dah smpai kat monorail bb . ciwa and pijah pulak dah smpai kat pavi . dorang pun gigih lah dtang kat monorail bb tuh . then leha call zana , zana pulak dah ada kat pavi dgan rakan rakannya . memang leha kena maki lah dgan principal ciwa kita . haha . sbab berpatah patah balik . lalala .


smpai je kat pavi kteorg trus jumpa zana . sumpa akuh terkejut sbab ramai gila kwan zana . dah mcam rombongan pulak . haha . akuh lupa plak cuti skola . sbab tuh dorang bole kuar . lalala . ada nadia , nana , nurul , bf nurul , eddy , rmai lah . dtang dtang je pavi trus serbu wayang sbab dorang nak lyan muvie . ada yang nak tgok 17 AGAIN , HANNAH MONTANNA , JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK . last last kteorg tgok JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK . haha . crita nie mula mula akuh ingat seram tapi dah tgok memang mcam setan . haha . kelakar nak mmpos . gelak aje dari mula smpai habis non stop okay . smpai sakit mulut akuh . nak pulak duduk sblah leha and ciwa . mmg puaka gila gelak time tuh . haha . tp mmg enjoy lah cite nie . akuh bg 4 bintang je . lagi 1 bintang akuh tak bg sbb duduk dpan sgat . haha . tak best . lalala .


habis je crita nie akuh trus balik sbab akuh tak balik hostel . akuh balik ruma family kat setiawangsa . kalo balik hostel mmg bole aje merayap lagik . bole balik lmbat . haha . tapi takpe . wpun kejap aje kuar akuh tetap enjoy jugak lah kuar dgan korang . ngee . bole hang out dgan korang lain hari lagi yep . sbab kami memang suka merayap . lalala .



smile :)

20090601

KELING PARIA BABI HANJENG !!!!!

akuh benci manusia berbangsa keling . akuh tak tao knpa . hari sbtuh and ahad akuh balik ruma family akuh kat setiawangsa . hujung minggu habiskan lah masa dgan family . plan akuh nak balik hostel balik ahad ptg . tapi disebabkan bank tutup sbtuh dgan ahad akuh terpaksa lah balik hari isnin pagi . akuh nak gi bank sbab nak mintak cop utk luluskan PTPTN . bank pulak bukak 9.15pagi . terpksalah tggu . nasib baik nak mintak cop tuh tak lama sgat . dlam masa 15minit mcam tuh . haha . lpas dah dpat cop tuh , mama akuh anta akuh smpai lrt setiawangsa . then akuh naik smpai pasar seni , pastuh naik bus no U63 (haha . bgtao sume okay) .


sampai smpai je kat hostel , akuh masuk je dlam bilik akuh tgok mmber keling akuh tgah tido . finelah . akuh tak ksah lah dia nak tido ke ape ke . tgah tgah akuh nak kemas kemas barang yg akuh bwak balik dari ruma , si keling tuh suruh akuh kuar kejap . akuh pun kuarlah . akuh pkir dia nak pkai boxer kejap or what . dah siap tuh dia trus kuar ckap dah settle . then , dia ckap gf dia ada dlam bilik tuh . akuh pelik . akuh pun just ckap okay je lah . akuh pun masuk bilik balik nak kemas barang barang akuh . skali akuh tgok kat katil dia mcam ada org . then keling tuh ckap gf dia tgah tido . akuh nampak gf dia tgah bogel and berselubung dgan selimut . akuh ckap dia bogel sbb akuh nmpak baju2 betina bangsat tuh ada bwah katil . sumpa mcam pukimak punya keling . dah bagi amaran jgan bwak betina masuk ruma tp still bwak jugak . akuh mlas nak ckap pape . sbb kang kalo akuh bukak mulut konfem gaduh aja . akuh trus amik buku masuk dlam beg then trus blah gi kelas . sumpa babik punya keling paria bangsat bodo (akuh tak pedulik kalo keling baca nie nak mara ke ape ke . sbb bangsa korang mmg mcam pukimak kao lobos) .


on the way akuh nak gi kolej tuh , akuh trus call mak akuh ckap akuh nak tukar bilik . sbab akuh tak nak tgok muka keling paria tuh lagi . sumpa babik punya keling hitam . mak akuh trus call kolej ckap tukarkan akuh kat bilik yg lain . mula mula doarng suruh akuh tggu dua hari sbab takde bilik kosong . tapi mak akuh paksa jugak sbab nie dah melanggar hukum hakam kita sbgai org islam sejati . lalala~ org kolej pulak ckap nnti papehal dorang infom balik . mak akuh still marah marah jugak suruh pindahkan akuh kat bilik baru yg satu dgan org melayu .


akhirnya , ptang isnin tuh ada bilik kosong , so, ptang tuh jugak akuh pindah bilik baru . akuh trus call man ajak dia tolong akuh kmas kmas kan barang akuh yg byak tuh . hahaha . before nak angkut barang barang tuh , akuh dgan man gi tgok dulu keadaan bilik tuh mcam mana . tekan je loceng tgok tgok muka keling tuh ada kat ruma tuh . rupa rupanya kwan keling tuh duduk dlam bilik yg akuh nak duduk tuh . kiranya tukar bilik lah akuh dgan kwan keling bangsat tuh . akuh pun buat bodo aja . takot , menyampah , sume sume ade lah . rasa nak gaduh pun ada jugak . haha . geram gila lah !


mulai hari nie akuh tak kan kwan dgan org keling . tak kisah lah time belajar ke ape ke . sbab dorang sume mmang bangsat , buat maksiat dpan dpan mata org . tak tao malu btol . babi lah keling paria bangsat pukimak hanjing cilake setan bodoh kelinggggg !!!


smile :)