20090601

KELING PARIA BABI HANJENG !!!!!

akuh benci manusia berbangsa keling . akuh tak tao knpa . hari sbtuh and ahad akuh balik ruma family akuh kat setiawangsa . hujung minggu habiskan lah masa dgan family . plan akuh nak balik hostel balik ahad ptg . tapi disebabkan bank tutup sbtuh dgan ahad akuh terpaksa lah balik hari isnin pagi . akuh nak gi bank sbab nak mintak cop utk luluskan PTPTN . bank pulak bukak 9.15pagi . terpksalah tggu . nasib baik nak mintak cop tuh tak lama sgat . dlam masa 15minit mcam tuh . haha . lpas dah dpat cop tuh , mama akuh anta akuh smpai lrt setiawangsa . then akuh naik smpai pasar seni , pastuh naik bus no U63 (haha . bgtao sume okay) .


sampai smpai je kat hostel , akuh masuk je dlam bilik akuh tgok mmber keling akuh tgah tido . finelah . akuh tak ksah lah dia nak tido ke ape ke . tgah tgah akuh nak kemas kemas barang yg akuh bwak balik dari ruma , si keling tuh suruh akuh kuar kejap . akuh pun kuarlah . akuh pkir dia nak pkai boxer kejap or what . dah siap tuh dia trus kuar ckap dah settle . then , dia ckap gf dia ada dlam bilik tuh . akuh pelik . akuh pun just ckap okay je lah . akuh pun masuk bilik balik nak kemas barang barang akuh . skali akuh tgok kat katil dia mcam ada org . then keling tuh ckap gf dia tgah tido . akuh nampak gf dia tgah bogel and berselubung dgan selimut . akuh ckap dia bogel sbb akuh nmpak baju2 betina bangsat tuh ada bwah katil . sumpa mcam pukimak punya keling . dah bagi amaran jgan bwak betina masuk ruma tp still bwak jugak . akuh mlas nak ckap pape . sbb kang kalo akuh bukak mulut konfem gaduh aja . akuh trus amik buku masuk dlam beg then trus blah gi kelas . sumpa babik punya keling paria bangsat bodo (akuh tak pedulik kalo keling baca nie nak mara ke ape ke . sbb bangsa korang mmg mcam pukimak kao lobos) .


on the way akuh nak gi kolej tuh , akuh trus call mak akuh ckap akuh nak tukar bilik . sbab akuh tak nak tgok muka keling paria tuh lagi . sumpa babik punya keling hitam . mak akuh trus call kolej ckap tukarkan akuh kat bilik yg lain . mula mula doarng suruh akuh tggu dua hari sbab takde bilik kosong . tapi mak akuh paksa jugak sbab nie dah melanggar hukum hakam kita sbgai org islam sejati . lalala~ org kolej pulak ckap nnti papehal dorang infom balik . mak akuh still marah marah jugak suruh pindahkan akuh kat bilik baru yg satu dgan org melayu .


akhirnya , ptang isnin tuh ada bilik kosong , so, ptang tuh jugak akuh pindah bilik baru . akuh trus call man ajak dia tolong akuh kmas kmas kan barang akuh yg byak tuh . hahaha . before nak angkut barang barang tuh , akuh dgan man gi tgok dulu keadaan bilik tuh mcam mana . tekan je loceng tgok tgok muka keling tuh ada kat ruma tuh . rupa rupanya kwan keling tuh duduk dlam bilik yg akuh nak duduk tuh . kiranya tukar bilik lah akuh dgan kwan keling bangsat tuh . akuh pun buat bodo aja . takot , menyampah , sume sume ade lah . rasa nak gaduh pun ada jugak . haha . geram gila lah !


mulai hari nie akuh tak kan kwan dgan org keling . tak kisah lah time belajar ke ape ke . sbab dorang sume mmang bangsat , buat maksiat dpan dpan mata org . tak tao malu btol . babi lah keling paria bangsat pukimak hanjing cilake setan bodoh kelinggggg !!!


smile :)

No comments:

Post a Comment