20090604

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (2) !!!!!

hari nie hari kamis . hari utk akuh bersuka ria dgan kwan kwan gilak akuh . haha . spatut kami sume plan nak kuar isnin tp principal ciwa (katenya haha) tak dpat cuti . so, tukar hari nie pulak .kami sume plan nak kuar ke tempat feverat kami , PAVILION . haha . mcam biase akuh dtang dari kelas . gigih dtang tao semata mata nak jumpa kwan kwan akuh tercinta . wahaha .


smpai je kat monorail kl sentral , akuh trus jumpa leha . sbab dia sudah tunggu akuh kat situ . sampai smpai je kat bb monorail akuh call ciwa ckap kteorg dah smpai kat monorail bb . ciwa and pijah pulak dah smpai kat pavi . dorang pun gigih lah dtang kat monorail bb tuh . then leha call zana , zana pulak dah ada kat pavi dgan rakan rakannya . memang leha kena maki lah dgan principal ciwa kita . haha . sbab berpatah patah balik . lalala .


smpai je kat pavi kteorg trus jumpa zana . sumpa akuh terkejut sbab ramai gila kwan zana . dah mcam rombongan pulak . haha . akuh lupa plak cuti skola . sbab tuh dorang bole kuar . lalala . ada nadia , nana , nurul , bf nurul , eddy , rmai lah . dtang dtang je pavi trus serbu wayang sbab dorang nak lyan muvie . ada yang nak tgok 17 AGAIN , HANNAH MONTANNA , JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK . last last kteorg tgok JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK . haha . crita nie mula mula akuh ingat seram tapi dah tgok memang mcam setan . haha . kelakar nak mmpos . gelak aje dari mula smpai habis non stop okay . smpai sakit mulut akuh . nak pulak duduk sblah leha and ciwa . mmg puaka gila gelak time tuh . haha . tp mmg enjoy lah cite nie . akuh bg 4 bintang je . lagi 1 bintang akuh tak bg sbb duduk dpan sgat . haha . tak best . lalala .


habis je crita nie akuh trus balik sbab akuh tak balik hostel . akuh balik ruma family kat setiawangsa . kalo balik hostel mmg bole aje merayap lagik . bole balik lmbat . haha . tapi takpe . wpun kejap aje kuar akuh tetap enjoy jugak lah kuar dgan korang . ngee . bole hang out dgan korang lain hari lagi yep . sbab kami memang suka merayap . lalala .



smile :)

2 comments: