20090624

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (4) !!!!!

keluar , keluar , keluar . duitt , duit ,duit . hahaha . hari nie plan nak kuar dgan leha and mimie (kwan skola dulu) . kteorg just nak bersiar siar kat pasar seni je . bosan lah asyik asyik round round area kl aje . lalala . sbnarnya nak gi pasar seni sbab si mimie nie nak tindik telinga . tuh sbab gi sane . haha . then leha pun nak tindik jugak . tapi takot takot . last last tindik jugak .


lepas dah tindik telinga tuh , kteorg nak gi mid . nak lyan movie . kali nie akuh layan movie 17 AGAIN . sumpa best gila cite nie . dah lah kaak zac tuh . haha . akuh just bagi 4 bintang je . lagi 1 bintang tak bagi sbab akuh tak beli popcorn . so tak best lyan movie tak mkan popcorn . haha . sengal . kali nie takde gamba sbab akuh dah terdilit dari camera . sorry . ngee~

2 comments:

  1. haha best kn tyme niyh ! lpk kn membe2 lame . suke ! ;)

    ReplyDelete
  2. haha . tao takpe . mmber lame bertemu kembali :)

    ReplyDelete