20090630

LAST DAY JUMPA LEHA :( !!!!!

hari nie mcam biase . hari isnin . haha . mmg time utk akuh and kwan kwan kuar jalan jalan cuci mata , menyakitkan kaki , memenatkan badan . haha . kali nie kiteorg jalan byak tempat jugak . gi ts , pavi , bb . best best aje .


mula mula akuh jumpa ciwa and pijah kat ts . sbab dorang dah kuar ruma . akuh text leha dia ckap dia baru bgun . mmg hangin je akuh . slalu kuar lmbat . ingat akuh nie ape nak tggu ko je yunk . haha . diva sgat ke ko tuh ? lalala . smpai smpai je ts perut mmg dah lapar . so lpak jelah kat mcD . nak jimat punya pasal sggup tggu smpai kol 12 sbb time tuh mcsavver . haha . dah mkan mkan punya kenyang kteorg jalan2 lah kat ts tuh before nak tggu diva sungai buloh smpai . haha .


dah penat jalan , akhirnya leha dtang jugak . mmg kena marah lah dia dgan principal ciwa . haha . tp leha buat bodo je . then leha pulak nak jumpa mmber mmber skola teknik dia dulu . akuh , ciwa and pijah ikot jelah muntut dia . haha . then dah jumpa tuh kteorg gerak gi pavi . dtang pavi jumpa mimie and alan (jiran lama leha) . plan plan kteorg lpas tuh nak tgok wyang . tp wyang pulak kol 9 lebih . bole pulak kan akuh blk mlam mlam . takot je . haha . last last kteorg gi main boling . mcam biase akuh tak main . haha . mlas .


tp mmg best lah kuar hari nie . enjoy gila wpun penat nak mmpos . haha . lagi pun nie last leha kuar sbab lpas nie dia dah nak msuk kolej balik dah . so , kena lah buat buat happy . haha . sumpa rindu ko nnti yunk . tapi jgan sentap pulak kalo akuh kuar dgan mmber mmber lain . kang akuh jugak kena salah . haha .







2 comments:

  1. haha ngek i wont marah la syg . takan ko nk dok uma jea kn lame2 ha . pi la qwa jln2 ha ngn dak2 uh . p egt2 ak cket . n yeah , mg ak suke buat2 bodo jea mls nk lyn kerenah ciwa . haha

    ReplyDelete
  2. haha . aku akan ingat kao selamanya yunk . wahhh . ciwa tuh mmg sewel :P

    ReplyDelete