20090830

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN MALAYSIA YANG KE-52 !!!!!



semoga malaysia aman dan harmoni selalu . peace no war :)
1 MALAYSIA !

20090829

BERBUKA PUASA BERSAMA RAKAN-RAKAN (3) !!!!!

sabtu-29.08.09-8ramadhan-pizza hut pavilion.
AKUH AND GROUP-GROUP PLU :)


pizza ! oyeahh . peberet akuh . time nie ramai jep yang join . akuh ingat org yang akuh kenal je . tapi hambik kao . satu kampong dtang serbu pizza pavi (: tp mmg best lah buka ramai ramai . enjoy . thanks zull sbb plan sume nie . next time plan lagi yep :D

20090828

BERBUKA PUASA BERSAMA RAKAN-RAKAN (2) !!!!!

jumaat-28.08.09-7ramadhan-secret recipe klcc.

AKUH , LEAH , FAWA , ZANA AND LYNN :)


happy (: sbb ape ? sbb dpat berbuka dgan kekasih awal dan akhir ku . hehe . mkan nasik kat sekeret resepi :P sedap . mkanan fawa and zana sume akuh habiskan . lapar weyh :P tp dorang byar . haha . murahlah rezeki korang . anyway , mmg happy lah dpat buka bersama sama :D


20090824

BERBUKA PUASA BERSAMA RAKAN-RAKAN (1) !!!!!

isnin-24.08.09-3ramadhan-taman klcc.
AKUH , CIWA , MAMA , PIJAH AND KAWAN MAMA (sorry ! lupe name :P)



time nie kami semua berkelah . best je tao . beli mkanan kat cold storage then lepak ala ala tepi pantai kan . berangan je sume . haha (: tapi mmg best . enjoy lah first buka puasa bersama :D


20090822

KEHIDUPANKU DI BULAN RAMADHAN !!!!!

hello :) wahhhh , rindu gila doe kat blog aku nie . suda lame tak update blog . sorry lah yep . busy lah dgan study . susah sikit nak update blog slalu . hehe .

utk blog kali nie aku nak cite pasal bulan ramadhan bulan penuh kemuliaan . hehe . aku tak tao lah mcam mane puase aku tahun nie . ofcuz terumbang ambing aku rase . first puase and second fine lah . hujung mggu . bole buka dgan family . mknan sume mama aku yg sediakan . lpas tuh mcam mane ? akuh dah lah duduk hostel . mati akuh . sorry , akuh nie suke mengharapkan family akuh . akuh kan anak mak . (sume org anak mak . kalo tak korang anak haram . haha .)

tapi takpelah . aku akan mengharungi bulan puase kali nie dgan penuh ketenangan dan ketabahan . wpun akuh kena belajar berdikari . uwawawawa . mcam mane aku nak bgun sahur ? haha . dah lah susah :( sedih sedih sedih .


kepada semua umat islam yg membaca blog aku nie , akuh nak ucapkan SELAMAT BERPUASA DI BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK ini . supaya amalan kite diterima dan diampunkan oleh ALLAH S.W.T . amin !
SEKADAR GELAK SEBENTAR (3) !!!!!




belajar lah lagu dan tarian penyanyi ini . hehe .

20090812

PONTENG KELAS . HAHAHA !!!!!

alaaa . baru first week . kelas pun byak tak mula
lagi . so ponteng jelah . haha . ponteng bukan gi mane pun . gi tgok wayang je . blueekkk . tgok citer THE PROPOSAL . sumpa best . gi lah tgok :)