20090926

BERAYA SAKAN !!!!!

best je plan kwan kwan aku . dorang ajak serbu sume ruma mmber mmber skola dolu dolu . tak kesah lah dorang ade ruma ke tak tetap nak serbu jugak . aku pon join and okay jelah . haha (: mula mula ayu amik aku kat ruma then mama and trus gi beraya ruma adan . rena dtang naik moto and park kat ruma adan . just mkan kuih je . alas perot (: nie lah gamba gamba kiteorg kat ruma adan (:


dari kiri : ayu , rena , akuh , adan and mama (yg depan baju belang belang)

lepas dah kenyang and puas bergamba , kiteorg serbu ruma ika . tapi sayang dia takde kat ruma . KERJA OKAY ! haha . lpas tuh kiteorg raye ruma masitah pulak . ruma kwan adan . (setan je tak ngaku kwan kan aku . kwan lah tapi tak rapat :P) ruma masitah mkan laksa . okay lah (: then raya ruma mama pulak . tuh pon kejap je . sori auntie tak dpat mkan nasik . sbb kami sume on diet katenye kan (: (puasa 6 tak nak diet nak) . lepas tuh kiteorg raya ruma nabilah sakinah . kwan skola rendah and menengah aku . yang lain kenal dia pon time skola menengah . time nie aku ade lah dpat sikit tips tips dari ayah nabila pasal photography . thanks uncle (: then trus gerak ruma FAIZ (: (: (: motif sgatkan highlite name faiz . haha . time nie aku dah tak larat sbb mmg dah penuh sgat . just mkan kuih . sori pakcik (panggilan manje aku kat faiz) sbb tak mkan mee goreng . mmg dah full tank dah perot makcik . hehe . lepas ruma faiz kiteorg serbu ruma dyba pulak . sori dyba kacao kao nak studi sbb nak final exam . tp kami dtg beraya je (: wpon ruma kao tgah mengecatkan . wpon dah cantik ruma kao . best je lah kuar cite cite lame time skola . lpas ruma dyba kiteorg gi ruma rahmah . kwan ayu . just mkan satay and puding jaggung . time nie pon rase nak pengsan dah (: sori lah tak amik gamba lah sbb perot dah penoh dgan mkanan . so tak larat nak bgun posing posing (:


last skali dpat call dari teacher sains kesayangan kami sume time form 5 . teacher norizah namenya ye (: time nie lagi best sbb dah lame tak jumpe teacher yang baik dan comel itu . hehe (: tgok lah gamba gamba ini .


yang penting seluar adan dgan mama same yep . motif sgat same same nie (:


akuh tayang fhone teacher (E71) . haha . teacher norizah yang berbaju hitam itu (:


anak teacher yang comel dan nakal . penat je nak melayan kerenah dia . hyperactive . smpai telinga aku pon dia pulasnya . haha . tapi takpe . comel (:


lepas tuh trus balik ruma masing masing . ayu hantar . mmg sume dah kepenatan and kekenyangan (: anyway , thanks kawan kawan sbb plan nie . and thanks ayu gune khidmat kereta anda . hehe . sayang korang . muahhhhxxxxx :D


20090920

YEEYYY . DAH RAYE . SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !!!!!



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI (:
MAAF ZAHIR DAN BATIN (:
IKHLAS DARIPADA : FITRI SHAFIQ BIN AHMAD LAILI DAN SEKELUARGA (:
NANTI JEMPUTLAH DATANG RUMAH YEP BERAYA :D
*nak tao alamat tanya . malu bertanya sesat jalan . hilanglah duit raya :P


20090917

BALIK KAMPUNG . SUKE SUKE SUKE JE TAO !!!!!

sorry , selama seminggu saya tak akan update blog ini sbb saya mao balik kampong . rayeeee . yeyyyy (: best je . tak sbar mao raye . nervous pulak . hahaha . gedik ! papepon korang layan jelah lagu daripada ALLAHYARHAM SUDIRMAN HAJI ARSHAD-BALIK KAMPUNG . smoge selamat balik dan selamat smpai ke destinasi anda sekalian yep (:


SELAMAT TINGGAL KUALA LUMPUR ):
SELAMAT DATANG SEREMBAN , MELAKA AND SINGAPURA (:
(akuh akan beraya di tiga tempat di atas)




20090910

SEKADAR GELAK SEBENTAR (5) !!!!!







gelak lah puas puas yep . sumpa kelakar dan pecah perut anda (:

20090909

GILA-GILA KAMI DI RUMAH CIWA !!!!!

gambar gambar pukul 4.30-5.30 PAGI (09.09.09) yep (:
cantik okay tarikh tuh :P
mata lebam tetap berposing sakan .
(AKUH , CIWA , MAMA , PIJAH)
















KAMI THE GILA GENG (:

20090907

BERBUKA PUASA BERSAMA RAKAN-RAKAN (5) !!!!!

isnin-07.09.09-17ramadhan-foodcourt pavilion.
AKUH , CIWA , PIJAH , EDDIEY AND 2 ORANG KAWAN PIJAH.


jumpe ean and syaz at times square (:
sumpa sekejap je jumpe you yunk . tak puas tao nak meraba raba , gelak kuat kuat . haha ):
next time dtang jgan ngade ngade nak buat surprise kat i okay . terkejut mak tao :D
pape pon happy lah dpat jumpe you dgan syaz wpun beberapa jam je (:
*dorang berdua tak join kiteo
rg buka puasa .

cerita nie not bad lah . best and okay je . yang tak best ending lah . mcam tergantung je cerita dia . tapi papepon hero dia mantooopppp ! (: akuh bagi 4 setgah bintang . 4 bintang utk hero dia . cerita dia setengah je . haha :D


buka puasa time . yummy yummy . laparrrr (:
mkan J.CO , mee goreng , kuew tiow kung fu :P
sedapppp ! :D


20090905

SEKADAR GELAK SEBENTAR (4) !!!!!

Sila berikan kegunaan lain yang digunakan oleh anda kepada barang-barang yang dinyatakan di bawah.

1) Anak Kunci - buat locket (creative kot...)

2) Penutup Pen - buat gigit-gigit semasa bosan or tengah mencari idea (macam sekarang ni...)

3) Botol Mineral - buat ketok-ketok cari perhatian (annoying kan bunyi dia...)

4) Paper lama - buat alas untuk potong rambut or alas drawing/painting.

5) Seluar 'D' lama - sambung-sambung buat selimut (hehe.. tak pernah cube lagi la..)

6) Lesung batu - pecahkan ais or kaca or even kepala orang.

7) Langsir - buat lap kaki.

8) Komputer ofis - online benda-benda yang tak berkaitan dengan kerja, simpan-simpan gambar, simpan lagu/video, main game, etc.

9) Duit syiling - buat coin toss kalau tak tau nak buat pilihan (makesure ada 2 choices je...)

10) Laman Blog - tempat nak spy kalau BB ada buat unwanted stuff, tempat share thoughts and advices, tempat nak cari info, etc. (jadi punca pergaduhan pun boleh kadang-kadang..hehehe...)

HAPPY BIRTHDAY TO JOJOK . I LOVE YOU !!!!!



seandainya kau ada disini denganku ,
mungkin ku tak sendiri ,
bayanganmu ,
yang selalu menemaniku ,
hiasi malam sepiku ,
ku ingin bersama dirimu ,
ku tak kan pernah ,
berpaling darimu ,
walau kini kau jauh dariku ,
kan selalu ku nanti ,
kerna ku sayang kamu .
hati ini ,
selalu memanggil namamu ,
dengarlah melatiku ,
ku berjanji hanyalah untukmu cintaku ,
tak kan pernah ada yang lain ,
adakah rindu dihatimu seperti rindu yang ku rasa ,
sanggupkah ku terus terlena ,
tanpamu disisi ,
ku kan selalu menantimu .
seandainya kau ada disini denganku ,
mungkin ku tak sendiri ,
bayanganmu ,
yang selalu menemaniku ,
hiasi malam sepiku ,
ku ingin bersama dirimu ,
ku tak kan pernah ,
berpaling darimu ,
walau kini kau jauh dariku ,
kan selalu ku nanti ,
kerna ku sayang kamu ,
kan selalu ku nanti ,
KERNA KU SAYANG KAMU !

happy gile you call i wpun kite dah takde pape . rase call kali nie paling lame wpun putus putus . hehe (: i really appreciate it okay b ! i love you more than i love myself . anyway , happy birthday to you yang ke-20 . tua dah okay . sayang cinta b selamanya (: muahhhxxx .

20090902

BERBUKA PUASA BERSAMA RAKAN-RAKAN (4) !!!!!

rabu-02.09.09-12ramadhan-grand steambot garden,
subang jaya.
AKUH, ARA AND FIONA :)

sumpa banyak gila mknan nak dihabiskan (: makan lah brape byak pun harge tetap same . tapi hari tuh ara and fiona dpat diskaun sbb LADIES NIGHT ): hello ! akuh pon ladies okay . haha (: papepun sedap steambot dia ! oyeahhh :D