20090926

BERAYA SAKAN !!!!!

best je plan kwan kwan aku . dorang ajak serbu sume ruma mmber mmber skola dolu dolu . tak kesah lah dorang ade ruma ke tak tetap nak serbu jugak . aku pon join and okay jelah . haha (: mula mula ayu amik aku kat ruma then mama and trus gi beraya ruma adan . rena dtang naik moto and park kat ruma adan . just mkan kuih je . alas perot (: nie lah gamba gamba kiteorg kat ruma adan (:


dari kiri : ayu , rena , akuh , adan and mama (yg depan baju belang belang)

lepas dah kenyang and puas bergamba , kiteorg serbu ruma ika . tapi sayang dia takde kat ruma . KERJA OKAY ! haha . lpas tuh kiteorg raye ruma masitah pulak . ruma kwan adan . (setan je tak ngaku kwan kan aku . kwan lah tapi tak rapat :P) ruma masitah mkan laksa . okay lah (: then raya ruma mama pulak . tuh pon kejap je . sori auntie tak dpat mkan nasik . sbb kami sume on diet katenye kan (: (puasa 6 tak nak diet nak) . lepas tuh kiteorg raya ruma nabilah sakinah . kwan skola rendah and menengah aku . yang lain kenal dia pon time skola menengah . time nie aku ade lah dpat sikit tips tips dari ayah nabila pasal photography . thanks uncle (: then trus gerak ruma FAIZ (: (: (: motif sgatkan highlite name faiz . haha . time nie aku dah tak larat sbb mmg dah penuh sgat . just mkan kuih . sori pakcik (panggilan manje aku kat faiz) sbb tak mkan mee goreng . mmg dah full tank dah perot makcik . hehe . lepas ruma faiz kiteorg serbu ruma dyba pulak . sori dyba kacao kao nak studi sbb nak final exam . tp kami dtg beraya je (: wpon ruma kao tgah mengecatkan . wpon dah cantik ruma kao . best je lah kuar cite cite lame time skola . lpas ruma dyba kiteorg gi ruma rahmah . kwan ayu . just mkan satay and puding jaggung . time nie pon rase nak pengsan dah (: sori lah tak amik gamba lah sbb perot dah penoh dgan mkanan . so tak larat nak bgun posing posing (:


last skali dpat call dari teacher sains kesayangan kami sume time form 5 . teacher norizah namenya ye (: time nie lagi best sbb dah lame tak jumpe teacher yang baik dan comel itu . hehe (: tgok lah gamba gamba ini .


yang penting seluar adan dgan mama same yep . motif sgat same same nie (:


akuh tayang fhone teacher (E71) . haha . teacher norizah yang berbaju hitam itu (:


anak teacher yang comel dan nakal . penat je nak melayan kerenah dia . hyperactive . smpai telinga aku pon dia pulasnya . haha . tapi takpe . comel (:


lepas tuh trus balik ruma masing masing . ayu hantar . mmg sume dah kepenatan and kekenyangan (: anyway , thanks kawan kawan sbb plan nie . and thanks ayu gune khidmat kereta anda . hehe . sayang korang . muahhhhxxxxx :D


6 comments:

  1. sedikit sentap sbb g umah FAIZ x ajak i !

    haha >,<

    ReplyDelete
  2. haha . perlu ke ajak ? kenal ke dia kat you ? :P

    ReplyDelete
  3. cewahhh
    raye sakan nmpak
    jgn smpai naik 5kg sudaaa
    ehehehehehee

    :)

    ReplyDelete
  4. judiene , haha . mmg dah naik dah pon . dah rase berat je bdan nie (:

    ReplyDelete
  5. Assalamu'alaikum :) .Salam Aidilfitri :) .Salam Kenal Berblog :) .

    ReplyDelete
  6. hehe . thank yoy mohd . selamat hari raya (: salam perkenalan di blog ini (:

    ReplyDelete