20090905

SEKADAR GELAK SEBENTAR (4) !!!!!

Sila berikan kegunaan lain yang digunakan oleh anda kepada barang-barang yang dinyatakan di bawah.

1) Anak Kunci - buat locket (creative kot...)

2) Penutup Pen - buat gigit-gigit semasa bosan or tengah mencari idea (macam sekarang ni...)

3) Botol Mineral - buat ketok-ketok cari perhatian (annoying kan bunyi dia...)

4) Paper lama - buat alas untuk potong rambut or alas drawing/painting.

5) Seluar 'D' lama - sambung-sambung buat selimut (hehe.. tak pernah cube lagi la..)

6) Lesung batu - pecahkan ais or kaca or even kepala orang.

7) Langsir - buat lap kaki.

8) Komputer ofis - online benda-benda yang tak berkaitan dengan kerja, simpan-simpan gambar, simpan lagu/video, main game, etc.

9) Duit syiling - buat coin toss kalau tak tau nak buat pilihan (makesure ada 2 choices je...)

10) Laman Blog - tempat nak spy kalau BB ada buat unwanted stuff, tempat share thoughts and advices, tempat nak cari info, etc. (jadi punca pergaduhan pun boleh kadang-kadang..hehehe...)

4 comments:

  1. haha . saya pun tak pernah try yang no 5 tuh . saje je :)

    ReplyDelete
  2. thanx for being my follower
    heheheee
    i folo u back
    nway, jOm tkar2 link blog ek
    :)

    ReplyDelete
  3. hehe . thank you judiene :) jom jom . best je . hehe (:

    ReplyDelete