20091023

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (7) !!!!!

lepak lepak at jaya jusco setiawangsa .
makan makan at pizza hut .
sedap bebeh (:


Masih ingat tak dahulu? Hari kita berkong
si kesedihan.
Berkongsi saket perit, gelak tawa,
kutuk-mengutuk, cocok-mencocok, latah melatah,
makan sepinggan, minum secawan,
duduk sekerusi, belajar semeja,
menghabiskan kuih raye sebalang siap mintak tambah lg,
dan berkongsi segala cerita yang ada.
Seronok bukan?
Andai waktu boleh ku undur, kembali ke zaman persekolahan,
Indahnya saat itu.
Kalian berlima memang sahabat yang terbaik buat aku.
Adan, Ryna, Ayu, Sheryman & Eka (yelaa, sekarang da busy je)
Terima kasih untuk pelangi yang kalian lakarkan untuk kuu.
Moga hubungan yang kita bina bermula dengan malu-malu,
kemudian semua ber-transform menjadi 'hantu' terus kekal sampai bila-bila.
BFF oke ! Hee. Sayangg korang. (:

(copy and paste dari blog RYNA : http://rynabyna.blogspot.com)
p/s : ryna komisen ! aku promote blog kao (:


20091018

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (6) !!!!!

dapat mesej dari mama pukul 12 tgah hari . mama ckap siap cpat cpat nak kuar dgan adan and ayu . aku trus bgun tido and siap siap . kite org layan movie kat KLCC . cerita PAPADOM ! sumpa best and kelaka . aku syorkan korang gi lah tgok . tak rugi duit okay . 10 bintang aku bagi (:


habis layan movie trus gerak gi taman . posing posing lah :P


20091017

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (5) !!!!!

plan kuar dgan sume sume nak gi pavilion . tak tao nak buat ape . just hang out and jalan jalan aje . last last dah decide sume nak gi karoke kat ktv times square (: tg
ok lah gamba gamba ini . (name name yang dtg , yang aku kenal je . zul , ciwa , mama , eddy , pijah , awein , lynn , zana , cik awak and ramai lagi . tapi tak ingat name)


before gerak gi ktv times square . posing dulu okay (:


dlam bilik karoke . aku tak nyanyi sbb malu :P


muke kepuasan dah lepas gian nak nyanyi kecuali aku (:


20091016

SEMUANYA TINGGAL KENANGAN !!!!!

-dekat skola ade salesman jual buku cerita.
hari nie bagi list , esok mintak duit kat mak , nak beli walaupun cerita buku tu dah tau . salesman susu pon camtu gak .


-dekat library , budak budak mmg baca buku tapi just tengok gamba je . bile ade program Nilam , sebok semua nak pinjam buku .


-RMT dekat skola makan tak best , tapi yg berduit pon join RMT , tak phm .


-pakai pensel box yg bole bukak dpn blkg , pastu ade sharpener kat tgh2 die .


-main lwn pemadam , syg nak guna utk padam . padahal itu fungsi sbnr , utk padam !


-pakai pembaris yg bergerigi , kat dlm ade air pastu ade bende berkilat dlm air tu .


-cikgu pakai pembaris kuning pjg . ade pemegang kat tgh2 tp tak penah nmpk cikgu pegang pon kat situ .


-bulu ayam jadi ramping sbb sering dijadikan rotan .


-time pendidikan seni , lukis sume boleh tp bile time kaler sume hampeh . ade gak buat anyaman pakai kertas warna , kolaj
la , ape la .


-main game 2D . super contra , super mario , street fighter , sume pakai tape .


-jam tgn Boy London jd idaman , sbb bole tukar2 kaler ikut suhu n cuaca .


-takut BCG tp lepas inject poyo la pulak .


-balik skola beli JoJo xpon Dendang . Tora pon best gak . Beli semata2 nak mainan , coklat die x mkn pon .


-kasut berlampu kat tapak , yg iklan die kat tV bole tembak alien tu .


-siri kartun ; power rangers , ultraman , transformers , ninja turtles , Thundercats , maskman , Gaban dan mcm lagi .


**jgn lupe sume ni .
sbb zaman skrg budak2 tak smpt lyn bende2 ni .
kite akan sentiasa berubah ,
cume asal-usul kite yg permanent.
hhehe (:
nie lah baru zaman kita kawan kawan
haha ,
ada same tak ? hee (:


20091001

BOSAN BOSAN BOSAN !!!!!

sumpa bosan weh cuti dua minggu takde buat ape . first week cuti okay lah coz balik kampung and beraya di kl dengan kawan kawan . second week of raye nie . aiyooo . aku cuti sbb sem break . college aku cuti . kawan kawan yang lain sume dah masuk kolej . nak kuar pon takde mmber . ajak mmber kolej kuar sume nak terperap je kat ruma . takot kena panas lah ape lah (hello , dose korang byak okay . tak perlu takot panas . kompom kompom korang masok neraka jugak . lagi panas . haha) . tak sbar nak tggu time kelas dah start nnti . nak tgok muka lecterur aku marah sbb aku tak siapkan assignment dia . haha . cuti bukan main lame tapi malas nak buat assignment . apelah nak jadi dgan kao ni fitri ooiii (: tuh jelah . saje nak lepaskan kebosanan yang ade dalam diriku ini . uwawawawa . byebye . loveyouall (: