20091001

BOSAN BOSAN BOSAN !!!!!

sumpa bosan weh cuti dua minggu takde buat ape . first week cuti okay lah coz balik kampung and beraya di kl dengan kawan kawan . second week of raye nie . aiyooo . aku cuti sbb sem break . college aku cuti . kawan kawan yang lain sume dah masuk kolej . nak kuar pon takde mmber . ajak mmber kolej kuar sume nak terperap je kat ruma . takot kena panas lah ape lah (hello , dose korang byak okay . tak perlu takot panas . kompom kompom korang masok neraka jugak . lagi panas . haha) . tak sbar nak tggu time kelas dah start nnti . nak tgok muka lecterur aku marah sbb aku tak siapkan assignment dia . haha . cuti bukan main lame tapi malas nak buat assignment . apelah nak jadi dgan kao ni fitri ooiii (: tuh jelah . saje nak lepaskan kebosanan yang ade dalam diriku ini . uwawawawa . byebye . loveyouall (:



6 comments:

  1. Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    Salam Kenalan Dari Kami…

    “Tanjung Puteri Pantai Gelora,
    Selat Tebrau Kembara Mahkota,
    Tibanya Syawal Disambut Gembira,
    Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,

    Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini

    “Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..
    Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..
    Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kata
    Dalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa”

    Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..

    Silalah berkunjung Ke blog kami ye…

    silalah buat asigment tu dulu... oooh raya sakan pastu malas nak buat mana lah lecterur ko tak marah... aku gurau je... klu aku pun aku bosan aku tak leh hidup terkongkong aku tertekan kalu aku jadi ko ooohhh nasib baik aku tak jadi ko ye

    ReplyDelete
  2. bestnye masih cuti. kelas dah mule.

    ReplyDelete
  3. afzainizam : haha . tao takpe . mlas aku nak buat . just buat sikit je . haha .

    ReplyDelete
  4. wah afzanizam. berjela2 oo bagi pantun. hahahah :P

    "hello , dose korang byak okay . tak perlu takot panas . kompom kompom korang masok neraka jugak . lagi panas . haha"

    motif statement ni? HAHAH

    ReplyDelete
  5. buncet : motif ? sbb dorang tak nak kuar ruma . takot kena panas di dunia ini . dorang tak pikir panas kat neraka . haha (:

    ReplyDelete