20091017

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (5) !!!!!

plan kuar dgan sume sume nak gi pavilion . tak tao nak buat ape . just hang out and jalan jalan aje . last last dah decide sume nak gi karoke kat ktv times square (: tg
ok lah gamba gamba ini . (name name yang dtg , yang aku kenal je . zul , ciwa , mama , eddy , pijah , awein , lynn , zana , cik awak and ramai lagi . tapi tak ingat name)


before gerak gi ktv times square . posing dulu okay (:


dlam bilik karoke . aku tak nyanyi sbb malu :P


muke kepuasan dah lepas gian nak nyanyi kecuali aku (:


No comments:

Post a Comment