20091231

SELAMAT TAHUN BARU 2010MASIHI !!!!!


SELAMAT TAHUN BARUUU ~
1 MALAYSIA :)
azam tahun baru aku ?
byak lah :P
sbb drpada 9 azam tahun 2009 ,
aku just cpai 4 je ape yang aku nak .
hahaha .
so lagi 5 tuh carry forword utk tahun 2010 .
hahaha .
takyah lah ckap ape azam aku eh .
malu lah :D




HAPPY BIRTHDAY TO "RENA FAZARENA BINTI ZAKARIA" !!!!!


HAPPY BIRTHDAY S
AODAH !
heee =)

semoga dipjangkan umor dan dimurahkan rezeki .
semoga berbahagia bersama family , insan tersayang and rakan rakan =)
hope hubungan kite as a fren tak kan putus .
BEST FRIEND FOREVER LAH YUNK !
LOVE YOU LAH
=)

nie dgan bf die and adik die ! =)


20091230

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (9) !!!!!

hari nie aku plan nak jumpe kiki .
sbb nak teman die shopink :)
die nie kalo shopink mmg tak ingat dunia .
hehehe .
sori yunk :)
tp kebetulan lynn pulak text aku ajak kuar skali .
so , aku pon okay aje .
alang alang menyelup pekasam :)
so , aku pon ajak ciwa .
and lynn ajak leah and kwan kwan lynn .
agak ramai ye kawan lynn .
plan nak tgok muvie .
cite AVATAR :)
yang join layan muvie ,
aku , leah , ciwa , lynn , mimie , kwan mimie and anip :)


no bad lah cite die .
mule mule aku mcm tak pham sgat cite die .
tapi bile dah masuk dunie lain tuh kelaka lah pulak .
hahaha .
anyway ,
aku bagi 4 bintang je .
ckup lahhh :)
tgok lah gamba gamba kami bersama .
love you korang lah sayang sayangku :)



aku dgan kiki gedix :)


ciwa and kiki :)


bergambar di redbox :)


saat menunggu leah and lynn :(


before tgok muvie ,
teman mimie makan jap :)


before masuk panggung :)
bergambar sakan dgan patung patung
ALVIN AND THE CHIPMUNKS
:P


20091226

UNCLE OHH UNCLE !!!!!

yeayyyyy ~
tepat pukul 4.16pagi - 26 DISEMBER 2009 ,
kakak aku telah selamat melahirkan anak die :)baby nie merupakan anak sulung kpda pasangan ,FETRY BIN YUSRIL & SALMI SUHANA BINTI AHMAD LAILI :)
baby nie jugak merupakan cucu pertama kpda pasangan ,
AHMAD LAILI BIN TAJUL ARUS & AZIZAH BINTI AHMAD :)

nie lah baby nye .
name die ialah :)
NUR FAREESA ALEESYA BINTI FETRY !


ini lah makwanye :)

nie pulak pakngah nye :)


20091224

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (8) !!!!!

hari nie kiteorg plan nak gi ONE UTAMA .
nak layan muvie and jalan jalan je .
muvie kiteorg dah decide nak tgok adalah ,
ALVIN AND THE CHIPMUNKS 2 :)
ingat nak tgok due cite .
the another one is muallaf .tp ptg baru ade tiket .
so , tgok jelah alvin .


sumpa best gile cite nie .
kelaka , happening gile lah .
tak henti henti aku gelak .
kiut je tao mcm aku :P
lalala :P
aku bagi 4 stgah bintang lah .
sbb ade chipmunks perempuan .
hahaha .
so so so cute okay :)
yang tak tgok lagi tuh gi lah tgok .
rugi tao tak tgok :P
enjoyyy~


20091218

SALAM MAAL HIJRAH 1431HIJRAH !!!!!

semoge umat Islam di dunia ini akan hidup dgan aman dan damai di bumi ALLAH ini :)
AMINNNNNNN ~



20091214

HAPPY BIRTHDAY TO "AHMAD LAILI BIN TAJUL ARUS" !!!!!

hahaha :)
happy birthday to babah yang ke-63 .
semoge dipanjangkan umor dan dimurahkan rezeki .
semoge kite sekeluarga berbahagia sentiasa .
tak sabar nak tggu babah bergelar atok tak lame lagi :)
anyway ,
I LOVE YOUUU SOOO MUCH BABAH :)
MUAH MUAH MUAH :(


nie lah haaa ,
bfday 'boy' haha :)



nie kek hand made okay .
kakak aku yang sarat mengandung 8bulan buat :)
air tgan bakal ibu :P



wpun kad nie kecik ,
tapi isi kandunagn die sgatlah bermakna :)



nie lah makanan time tuh .
ade lagi mak aku masak .
tapi tak bole amik .
mak aku marah :)


20091210

CUTI SEM DAH BERMULA !!!!!

uwaaaa ~ sume org ckap cuti sem sgat lah ditggu tggu . tapi bagi aku mmg lah aku tggu tggu , sbb malas nak buat assgment sbnarnye . haha . tapi bile dah cuti agak bosan yee duduk diruma aje . mmg bole merosakkan otot otot badan aku . sbb ape . MAKAN TIDO MAKAN TIDO MAKAN TIDO 24JAM :( aku benci lah . atleast kalo kuar tuh bole lah release tension and kuarkan peluh sikit . tapi masalah jugak . duit pon baik punye kuar . haha . tapi takpe lah . atleast ade kawan kawan aku yang baik hati ajak kuar kan . ingat jugak korang kat aku . haha :P




20091203

HAPPY BIRTHDAY TO "FATIMAH AYU DIANA BINTI RAMLY" !!!!!

malas nak tulis pjang pjang .
tgok jelah gamba gamba sekitar birthday girl nie (:



kek ini tak secantik bentuk asal selepas kejutan . haha (:


muke muke tgah tggu bfday girl yang tak smpai smpai lagi (:


WAKENABEB !!! SURPRISE (:


muke bfday girl yg terharu (:
FATIMAH AYU DIANA BINTI RAMLY .