20100121

TERSANGATLAH HAPPY !!!!!

THANKS SAYANG ,
SBB BUAT HARI I HARINIE TERSANGATLAH BAHAGIA .
MUAHHH MUAHHH MUAHHH .
I LOVE YOU !
HAHAHAHA =)

bukan declare couple okay .
tapi ade benda lain ,
yang tak perlu dimension kan .
hahaha =)


20100118

GOGGLES !!!!!

G for GOGGLES .
bukan G for GUCCI okay .
hahaha .
tulah name butik baju yang aku buat part time skrang .
aku start 18.01.2010 .
so , kalo nak dtg jumpe aku just dtg jelah .
at GOGGLES SUNWAY PIRAMID (LG1) .
dekat dgan body glove and giordano .
dtg uh shopink lah skali =)
hehehehe .
thanks !


20100115

MENCARI KERJA KOSONG !!!!!

hello =)
just nak cite this time aku kuar dgan kiki ,
coz plan kiteorg nak cari keja part tim
e at sunway piramid .
sbb dekat dgan ruma
kami .
suddenly ciwa pon text aku mao ajak kuar skali .
so die join je kteorg cari
keja =)
aku nak buat part time sbb nak mencari duit lebih .
hehehehe .
bukan tak ckup ape yang pare
nts aku bagi .
but it just for makan pagi , ptg
and malam .
butttttt ,

aku nie kaki shopink .
hahaha .
sah sah lah kalo my parents bagi uh aku takkan simpan .
sbb aku nie kaki bo
ros .
smpai aku sanggup ikat perut ,
semata mata nak shopink dgan duit par
ents aku bagi uhh =)
so the solution is ,
aku kena cari part time utk menyara hidup aku .
aku dah cari at sunw
ay .
mmg ade yang nak pkai org utk
butik dorang .
but nnti if dah confirm btol btol aku dpat keja uhh ,
i will post new entry for you gu
ys okay .
don worry sayang sayan
gku =)
i promise !
but then ,

afta penat penat cari keja uhh ,
sempat jugak snap snap
gamba .
tgok jelah ehhh .
mlas mao explain pjang
pjang =)

aww aww aww .
ggrrrrr ~

makan timeee =)

otw to subang parade .
dating dating =)

otw balik ruma =)

hint hint : butik uhh bermula dgan huruf 'G' .
gi lah cari at sunway uhh butik huruf 'G' .
hahaha =)


20100112

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH !!!!!

yeayyyy ~
akhirnye dpat jugak aku mencari ,
followers (bloggies) aku yang ke-100 .
rupe rupenye org yang aku kna
l .
hahaha .
TAHNIAH ADIK AMING KESAYANGANKU .
nak duit RM100 tuh ke ?
budak budak tak bole pegang duit byak byak .
hahaha .

nnti jumpe abg mintak eh .
kalo tak mintak bye bye lahhh =)
nasib baik dpat org yang aku knal .
kalo yang tak knal uhh ,
mmpos aku kena ugut bunuh agaknye kalo tak bagi .
hahahaha =)

nie lah adik amingku =)
http://ikutsukerhati.blogspot.com/
ngorat ngorat !
tahniah adikkk .



20100111

SEM KETIGA SUDA !!!!!

ohh tidakksss !
kelas suda bermula .
suda sekian lame duduk diruma .
hahaha .
padahal sebulan je .
sebulan pun terasa mcm seksaan yang begitu azab =)
takpe lah .
aku lagi suke kelas dah start .
takde lah stress sgat dok ruma je .
and and and ,
bole kurus .
hahaha .
sbb dok ruma asyik makan je .
mane taknye .
mak aku masak kan .
air tgan ibu mmg sedap .
nie dah start dok hostel kenalah makan makanan luar ,
yang rase makanannye tak tao lah ape nak jadi .
hahaha .
azam sem nie nak belajar btol btol .
awww ~
skema je ayat tuh kan =)
nak buat sume assgment .
hahaha .
then yang paling penting nak naik pointer bagus bagus lah .
hopefully semuanye akan menjadi kenyataan .
INSYAALLAH =)


20100110

PERGI PERGI PERGI !!!!!

hahaha .
tajuk blog kali nie sempena dgan kemenangan lagu AIZAT at AJL !
entry kali nie nak cite pasal ANUG
ERAH JUARA LAGU - 24 =)
aku rase kan AJL kali nie palin
g superb skali lah .
dari opening show DATO SITI NURHALIZA AN
D AZLAN & THE TYPEWRITER uhh ,
until lah finally show oleh JEFFRY DIN , JAY JAY , SEA
RCH AND MEET UNCLE HUSSEIN =)
mmg gempak gempak sumen
ye .
finalis die pon sume
nak buat all out .
mmg hebattttt !
tapi aku jangkakan BUNKFACE O
R HUJAN akan menang ,
but AIZAT yang dpat dgan la
gu PERGI .
okay lahh =)

sakit lah tekak menjerit jerit .
sbb sumenye mmg happ
ening gile .
maybe korg yang dok tgok
kat ruma tak rase kot .
kalo gi stadium even aku dok atas skali po
n menjerit mcm org gile .
hahaha .
best je .

thanks to ADAN and AYU sbb dapt jugak join an .
tercapai nak gi tgok AJL t
his year .
mule mule mencari cari mane nak dpat tiket tahun nie .
last last dpat juga
k .
thanks lah keyh
.
LEBIUUU lahh
h ! =)


habis AJL trus gi lepak MCD SETIAWANGSA .
makannnnnnnnnnnnnnnnnn !
lapar gile dari masuk stadium smpai habis tak mkan lagsung .
penat and lapa sbb byak sgat menjerit .
hahaha =)



20100109

100 . SATU RATUS !!!!!

oooiiiiiii ~
cepat cepat ,
sape yang berjaya bace blog aku ,
and jadi followers (bloggies) aku yang ke 100 ,
die akan dpat RM100 .
wowwwww !
hahaha .
saje je nak bagi promotion nie .
hahaha =)
CEPATTTTTTTTTTT !


20100107

SAYA PUNYA HATI DAN PERASAAN !!!!!

saye teringat saat kite kenal mule mule dulu .
awak selalu buat mscol kat saye .
awak anta msej gatal gatal utk ngorat saye .
tapi saye mcm layan tak layan .
hahaha .
then smpai lah awak berjaya memikat hati saye .
saye trus mintak declare dgan awak .
saye happy sgat sgat .
sbb saye sbnarnye suke sgat sgat dkat awak .
then kite dah bersama ,
awak pulak ajak dating .
saye pon sanggup dtg negeri awak utk jumpe awak .
first time jumpe awak saye dah teruja .
sbb jumpe kekasih hati saye .
kite trus gi karoke .
sbb awak nak tunjuk bakat awak kat saye .
awak nyanyi lagu lagu jiwang .
hehehe .
then awak bwak saye gi pantai .
kat pantai uh awak buat saye nangis .
saye nangis dari pantai smpai lah blk ruma awak balik .
then kite kua makan same same .
kite tukar tukar hadiah sbb first anniversary kite .
TAPIIIIIIIIIIIIII .................................
slpas kite bersama ,
awak mule mcm menjauhkan diri dari saye .
awak jarang msej saye ,
awak jarang col saye ,
awak jarang 3G saye .
kenape ???
ape salah saye smpai awak buat saye mcm nie ?
tapi akhirnye saye dpat tao ,
yang awak dah ade org lain .
awak kate awak sayangkan saye ?
awak cintakan saye ?
tapi knpe awak mesti ade org lain utk gantikan tempat saye ?
tapi saye tak paham sume nie .
knpe awak tak bagitao saye ?
knpe saye tao sendiri ?
knpe awak mesti takot dgan sume nie ?
kalo awak nak lepaskan saye awak ckap je .
saye terima atau tak tuh belakang cite .
tp kenapa awak seksa saye mcm nie ?
ibarat gantung tidak bertali =(
awak tak ingat ke kenangan kite bersama ?
wpun saye rase mase singkat tapi byak benda kite dah lalui bersame .
mane awak letak janji janji awak kat saye ?
BYAK PERSOALAN YANG HARUS AWAK JAWAB DEPAN SAYE !
tp takpe lah .
saye redha dgan ape yang dah berlaku .
mungkin jodoh saye dgan awak ckup smpai disini .
saye takmao berdendam dgan awak .
biarlah ape yang saye rase saye simpan dlam hati saye sorg aje .
saye doakan awak bahagia bersama org yang awak sayangi .
org yang lebih baik dari saye .
saya pesan kat awak ,
jagelah dia dgan sepenuh hati awak .
jgan sakitkan hati dia mcm mane awak sakitkan hati saye .
awak simpan lah barang barang yang saye dah bagi uh .
sbb saye pon akan simpan barang yang awak dah bagi .
utk kenangan kite bersama .
awak jage lah kesihatan baik baik .
im not taking care of you afta this =(
kim slam at your family yeahh .
i will miss all the moment that we had created for our relationship before this !
one more thing saye nak awak tao ,
SAYE MASIH CINTAKAN AWAK !
saye tak bole tipu itu .
wpun awak dah buat saye menangis siang dan malam .
due lagu entry bwah nie utk awak ,
JANGAN PERNAH BERUBAH & ROCKET !
THANKS FOR EVERYTHING YEAHH .
MUAHHHHH =)


20100105

ROCKET !!!!!



You're like a rocket in my mind
That's waiting to define everything about me no one knew
And you stick like a poster on my wall
As if you dont wanna move

I got no money in my pocket
Nobody to rock with but you
But you know me I don't seem to roll
Somehow we managed to get through

People come and people go
And people gonna come some more
They pick a fight
But it's alright
At least I get to see you tonight
Tonight

I can't believe we almost got famous for nothing baby
You came the last minute of --- to save me
I can't believe we almost got paid for nothing baby
Cause even if they go away
I got the feeling that you're gonna stay

It's like I'm picking up a miracle off the sidewalk
Like kitten in the box
Don't contemplate yourself, you say
Cause you're all you've got
I'm a --- and pathetic
At the same time unlike you
Baby you've got no move
And you think I'm good at what I do

People come and people go
And people gonna come some more
They pick a fight
But it's alright
At least I have you home tonight
Tonight

I can't believe we almost got famous for nothing baby
You came the last minute of --- to save me
I can't believe we almost got paid for nothing baby
Cause even if they go away
I got the feeling that you're gonna stay

You're like a rocket in my mind
Waiting to define everything about me
You're like a poster on my wall
Sticking, don't wanna fall
As if you dont wanna move


20100103

JANGAN PERNAH BERUBAH !!!!!



Biarkan waktu teruslah berputar
Mencintai kamu penuh rasa sabar
Meski sakit hati ini kau tinggalkan
Ku ikhlas tuk bertahan

Cintaku padamu begitu besar
Namun kau tak pernah bisa merasakan
Meski sakit hati ini kau tinggalkan
Ku ikhlas tuk bertahan

Kau meninggalkanku tanpa perasaan
Hingga ku jatuhkan airmata
Kekecewaan ku sungguh tak berarah
Biarkan ku harus bertahan

Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah