20100107

SAYA PUNYA HATI DAN PERASAAN !!!!!

saye teringat saat kite kenal mule mule dulu .
awak selalu buat mscol kat saye .
awak anta msej gatal gatal utk ngorat saye .
tapi saye mcm layan tak layan .
hahaha .
then smpai lah awak berjaya memikat hati saye .
saye trus mintak declare dgan awak .
saye happy sgat sgat .
sbb saye sbnarnye suke sgat sgat dkat awak .
then kite dah bersama ,
awak pulak ajak dating .
saye pon sanggup dtg negeri awak utk jumpe awak .
first time jumpe awak saye dah teruja .
sbb jumpe kekasih hati saye .
kite trus gi karoke .
sbb awak nak tunjuk bakat awak kat saye .
awak nyanyi lagu lagu jiwang .
hehehe .
then awak bwak saye gi pantai .
kat pantai uh awak buat saye nangis .
saye nangis dari pantai smpai lah blk ruma awak balik .
then kite kua makan same same .
kite tukar tukar hadiah sbb first anniversary kite .
TAPIIIIIIIIIIIIII .................................
slpas kite bersama ,
awak mule mcm menjauhkan diri dari saye .
awak jarang msej saye ,
awak jarang col saye ,
awak jarang 3G saye .
kenape ???
ape salah saye smpai awak buat saye mcm nie ?
tapi akhirnye saye dpat tao ,
yang awak dah ade org lain .
awak kate awak sayangkan saye ?
awak cintakan saye ?
tapi knpe awak mesti ade org lain utk gantikan tempat saye ?
tapi saye tak paham sume nie .
knpe awak tak bagitao saye ?
knpe saye tao sendiri ?
knpe awak mesti takot dgan sume nie ?
kalo awak nak lepaskan saye awak ckap je .
saye terima atau tak tuh belakang cite .
tp kenapa awak seksa saye mcm nie ?
ibarat gantung tidak bertali =(
awak tak ingat ke kenangan kite bersama ?
wpun saye rase mase singkat tapi byak benda kite dah lalui bersame .
mane awak letak janji janji awak kat saye ?
BYAK PERSOALAN YANG HARUS AWAK JAWAB DEPAN SAYE !
tp takpe lah .
saye redha dgan ape yang dah berlaku .
mungkin jodoh saye dgan awak ckup smpai disini .
saye takmao berdendam dgan awak .
biarlah ape yang saye rase saye simpan dlam hati saye sorg aje .
saye doakan awak bahagia bersama org yang awak sayangi .
org yang lebih baik dari saye .
saya pesan kat awak ,
jagelah dia dgan sepenuh hati awak .
jgan sakitkan hati dia mcm mane awak sakitkan hati saye .
awak simpan lah barang barang yang saye dah bagi uh .
sbb saye pon akan simpan barang yang awak dah bagi .
utk kenangan kite bersama .
awak jage lah kesihatan baik baik .
im not taking care of you afta this =(
kim slam at your family yeahh .
i will miss all the moment that we had created for our relationship before this !
one more thing saye nak awak tao ,
SAYE MASIH CINTAKAN AWAK !
saye tak bole tipu itu .
wpun awak dah buat saye menangis siang dan malam .
due lagu entry bwah nie utk awak ,
JANGAN PERNAH BERUBAH & ROCKET !
THANKS FOR EVERYTHING YEAHH .
MUAHHHHH =)


6 comments: