20100115

MENCARI KERJA KOSONG !!!!!

hello =)
just nak cite this time aku kuar dgan kiki ,
coz plan kiteorg nak cari keja part tim
e at sunway piramid .
sbb dekat dgan ruma
kami .
suddenly ciwa pon text aku mao ajak kuar skali .
so die join je kteorg cari
keja =)
aku nak buat part time sbb nak mencari duit lebih .
hehehehe .
bukan tak ckup ape yang pare
nts aku bagi .
but it just for makan pagi , ptg
and malam .
butttttt ,

aku nie kaki shopink .
hahaha .
sah sah lah kalo my parents bagi uh aku takkan simpan .
sbb aku nie kaki bo
ros .
smpai aku sanggup ikat perut ,
semata mata nak shopink dgan duit par
ents aku bagi uhh =)
so the solution is ,
aku kena cari part time utk menyara hidup aku .
aku dah cari at sunw
ay .
mmg ade yang nak pkai org utk
butik dorang .
but nnti if dah confirm btol btol aku dpat keja uhh ,
i will post new entry for you gu
ys okay .
don worry sayang sayan
gku =)
i promise !
but then ,

afta penat penat cari keja uhh ,
sempat jugak snap snap
gamba .
tgok jelah ehhh .
mlas mao explain pjang
pjang =)

aww aww aww .
ggrrrrr ~

makan timeee =)

otw to subang parade .
dating dating =)

otw balik ruma =)

hint hint : butik uhh bermula dgan huruf 'G' .
gi lah cari at sunway uhh butik huruf 'G' .
hahaha =)


2 comments: