20100216

CINA KEPARAT HARAM LANCAU !!!!!

sialllllllllllllllllllllllllll . sakit hati lah aku kalo keja mcm nie . sume org nak kenakan aku je . mcm nie sebenarnye . hari jumaat (12.02.2010) and sabtu (13.02.2010) , aku saje lah reka cerita , aku ckap kat supervisor aku yang kaki aku nie patah . terpaksa masuk HKL sbb dokter tahan duduk wad . okay fine lah ! die pon ckap if dah okay nnti just dtg keja bwaklah surat mc ape sume kejadah uh . okay settle satu problem ! ahad (14.02.2010) and isnin (15.02.2010) , CUTI TAHUN BARU CINA . hari nie selasa (16.02.2010) , aku dpat call dari GOGGLES yang suruh aku dtg keja . aku tipu lagi ! aku ckap dokter suruh aku rehat sebulan sbb kaki aku tak baik lagi . then dorang ckap aku tipu . hahahahahahahahahaha . mmg btol aku tipu but aku nak tgok ape reaksi supervisor cilake aku tuh . then aku mlas layan aku trus letak fon call die . aku trus call bos aku ckap aku nak benti keja . bos aku terkejut beruk nokkkk ! die ckap kenapa aku tiba tiba nak benti pulak . second problems muncul yee =) si cina lahanat kapir sundal tak siap tuh , tak bagitao pon kat bos aku yang aku 'patah kaki' . die tak infom pon kat bos aku yang aku dlam mood 'mc' . mane tak mcm cilake perangai . yes ! aku tipu tapi , aku tipu tuh just nak tgok ape supervisor aku tuh buat . rupe rupenye die lagi nak buruk buruk kan pasal aku . die cite kat bos aku yang aku ponteng keja . die call aku tak angkat fon . mmg sial btol pompuan cina lobos sorang nie . mmpos kao aku dtg GOGGLES nnti , aku rembat kao dgan pintu stor yang keras dan tebal uh . babi hanjing arrr . aku tak tension sbb salah aku jugak . aku buat nie sume sbb nak tgok ape betina bodoh uh nak buat kat aku . last last aku cite kat bos aku perkara sebenar . then bos aku pon paham yang aku menipu . then aku mintak kat bos aku yang aku nak benti . mule mule die tak bagi . sbb aku kan pekerja berwawasan , berdedikasi . satu je aku ckap kat die . if die nak aku keja kat GOGGLES uh balik , aku nak betina cina sial keparat haram jadah lancau uh berambus dari situ . if tak aku tak nak keja balik . then die ckap tak bole lah mcm tuh . so , kalo tak bole mcm tuh . aku lah terpaksa undur diri . daripada aku dok pkir masalah kat tempat keja , buat wujudkan kedut kat muke je mcm betina sundal uh , baik aku benti je . mlas nak pkir sume tuh . so , bos aku pon lepaskan je aku dari GOGGLES . yeayyyy ! plus ! bos aku byar gaji aku utk 2 bulan okayyyy . walaupun aku keja tak smpai sebulan . hahahahaha . tuh lah untungnye jadi org yang pasang niat nak buat keja dgan baik . if niat baik pasti ade ganjarannye . harap harap betina cilake tuh mmpos lah cpat cpat . menyampah lah aku tgok die . tgok die ? ooopppsss tidakkkkk ! aku tak kan tgok muke kao lagi pompuan tua . hahahahaha . so , pada selasa (16.02.2010) , aku BERHENTI KERJA di GOGGLES SUNWAY PIRAMID . genap sebulan aku keja . hee . bye bye !


KEPADA FATIMAH AYU DIANA BINTI RAMLY :
ayu , please kuat semangat yee . fit paham perasaan ayu time nak break off uh . mmg tersgatlah perit dan pedih . but ayu kena ingat . kwan kwan ayu masih ade dgan ayu . fit , adan , rena , man , tbee and ika akan sentiasa ada dgan ayu . biarlah dgan faiz uh . kalo die tak sayang ayu die tak bole nak paksa diri die . but , kteorg kwan kwan masih sayangkan ayu . takmao nanis nanis yee busuk . hahaha . sayang ayu sgat sgat . be strong yeahhh . loveyoulahayu . muaahhhh . phewittttttt ! singleee =) mama ! cari calon tok ayu cpat . yang penting mama . nak lelaki STRAIGHT okay ! bukan bengkok mcm kao . hahahaha =) cari tok aku skali . lurus bengkok ? sume aku sapu . hahaha . gggrrrr ~


No comments:

Post a Comment