20100201

LUAHAN PERASAAN !!!!!

utk entry kali nie , aku just nak luahkan ape yang aku rase lah . ape yang aku tak puas hati . tak kesah lah kat sape pon . sama ada korg terkena atau korg yang buat benda nie . aku tak tao lah knpa bile kite hidup senang , mesti ade je org nak dtg mengendeng . means nak dekat dgan kite . nak pinjam duit kite lah . ape lah . tapi bile kite susah and memerlukan org org tertentu utk tolong , mampos haram ade yang nak tolong . knpe ek manusia mcm tuh ? takde hati perut ke ? tak berperikemanusiaan ke ? aku bukan nak ckap aku nie baik or perfect lah . but aku kalo aku ade rezeki lebih , if aku bole tolong org tuh aku akan sedaya upaya akan tolong . but aku bukan nak mengharapkan balasan ke ape . but time aku susah aku try mintak tolong sume melarikan diri . ape salah kite guna prinsip susah same susah , senang same senang . kan bagus utk kite jage relation kite as a friends . entah lah . aku pon tak bole nak ubah org mcm nie . die je yang bole ubah diri dan hidup die . just pesan aku , ingat ! hidup kite nie ibarat roda . kadang kadang kite kat atas , kadang kadang kite kat bawah . so rajin rajin lah tolong menolong sesama insan . kepada yang terasa aku nak ckap sorry lah eh . aku takde tulis name sape sape pon . if ko terasa bagus lah . atleast kao bole ubah kelemahan diri kao tuh eh . maybe kao dah termakan cili yang amat pedas kot =)


4 comments: