20100329

YEEEAAAYYYYYY !!!!!

ALHAMDULILLAH !
dah setahun usia blog aku nie .
heeee =)
dah mcam mcam cerita aku tulis utk korang .
suke , duke , marah , kecewa , mcam mcam lah !
semuanye khas utk korang .
hahaha .
gedikkkk !
dan dlam masa setahun aku telah mengumpul 113 org followers .
thanks a lot weh kat korang yang jadi pengikut .
tak sangka kot ade org nak baca blog aku yang bodo nie !
hahaha .
anyway , thank you so so so much =)
and dah byak jenis background aku tukar ,
utk menceriakan blog aku nie .
hahaha .
hope , blog aku nie akan berterusan lah yep .
tak nak just kejap ade cite kejap takde .
and utk satu tahun blog aku nie ,
aku ubah lah background and picture ,
yang agak ceria utk tatapan korang !
sbb dah setahun kan kenalah guna warna ceria .
pink colour and bunge bunge okay !
tak tahannnnn =)
btw , HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOG (29.03.2009-29.03.2010) !

harap maklum !
semua catatan yang aku buat kat blog nie ,
mengikut tarikh sebenar tao .
ikot tarikh kejadian =)


20100327

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (11) !!!!!

sorriii ! agak malas nak tulis panjang panjang . haha . harinie jalan jalan kuar dgan leah and adik ajim . gi times square , puduraya , sogo , masjid india , jalan TAR , KLCC then balikkkk ! =)




20100324

HAPPY BIRTHDAY TO "SITI ZALEHA BINTI MOHD JOHAR" !!!!!


haha .
happy birthday yunk yang ke - 20 .
ohh
damn !
ko tua dulu dari aku .
hahaha .
semoga dipjangkan umor dan dimurahkan rezeki .
semoga berbahagia bersama family , insan tersayang and rakan rakan =)
hope hubungan kite as a fren tak kan putus .
BEST FRIEND FOREVER LAH YUNK !
nak hadiah ke ?
blk KL baru aku bagi .
hahaha .
tak balik no hadiah lah yep =)
anyway ,
HAPPY BIRTHDAY !
LOVE YOU LAH YUNK =)



20100320

AWASSS !!!!!

kepada pihak ketiga !
yang cube nak pecah belahkan hubungan aku dgan die !
tolong kao jage diri kao okay !
kao jgan ingat kao bagus sgat !
kao tak tao aku mcam mane lagi !
aku tao kao takot !
kalo kao berani sgat sgat ,
kao cari gadoh dgan aku face to face !
bukan kao carik gadoh dlam fon je !
dasar bangsat punye manusia !
kao jage !
aku dah bagi amaran kat kao berkali kali !
and last warning aku haritu kao paham sendiri maksud aku ckap tuh !
kalo kao tak pham jugak mmg kao cari nahas dgan aku !
gi lah carik orang lain yang single !
yang kao bodo nak mmpos rampas hak org nie pehal !
kao mmg takde otak ke ?!
kalo kao dpat die skali pon ,
kao jgan ingat kao bole lepas mcm tuh je !
kat msej aku hntar haritu kao pham kan ?!
(nak col kao tak angkat pulak kan , so mesej je)
kao jgan ingat kao je yang aku akan seksa !
dgan keluarga keluarga kao sekali aku libatkan !
so ,
BERWASPADA DENGAN TINGKAH LAKU ANDA SUNDAL !


20100307

SALAM TAKZIAH (2) !!!!!

salam takziah kepada kawan baik ku ZULAIKHA DAN SEKERLUARGA ,
atas perginya ayah tersayang beliau ke rahmatullah =(
PADA : 07/03/2010 - AHAD
semoga rohnya dicucuri rahmat .
AL-FATIHAH !


20100306

HARI BERGEMBIRA BERSAMA RAKAN RAKAN (10) !!!!!

yeayyyy ,
akhirnye dpat jugak aku kuar KL lepak lepak dgan mmber mmber ,
yang dah lame aku tak jum
pe =(
sedih je tao .

tapi hari nie aku lepas rindu kat dorang .
mmg happening lah
.
ean pulak trun
KL kan .
then abg angkat buncet aku pon join skali .
bertambah tambah best lah kan .
mmg best lah .
just jalan jalan ,
gosip gosip ,

karokeeeee ! =)