20100320

AWASSS !!!!!

kepada pihak ketiga !
yang cube nak pecah belahkan hubungan aku dgan die !
tolong kao jage diri kao okay !
kao jgan ingat kao bagus sgat !
kao tak tao aku mcam mane lagi !
aku tao kao takot !
kalo kao berani sgat sgat ,
kao cari gadoh dgan aku face to face !
bukan kao carik gadoh dlam fon je !
dasar bangsat punye manusia !
kao jage !
aku dah bagi amaran kat kao berkali kali !
and last warning aku haritu kao paham sendiri maksud aku ckap tuh !
kalo kao tak pham jugak mmg kao cari nahas dgan aku !
gi lah carik orang lain yang single !
yang kao bodo nak mmpos rampas hak org nie pehal !
kao mmg takde otak ke ?!
kalo kao dpat die skali pon ,
kao jgan ingat kao bole lepas mcm tuh je !
kat msej aku hntar haritu kao pham kan ?!
(nak col kao tak angkat pulak kan , so mesej je)
kao jgan ingat kao je yang aku akan seksa !
dgan keluarga keluarga kao sekali aku libatkan !
so ,
BERWASPADA DENGAN TINGKAH LAKU ANDA SUNDAL !


No comments:

Post a Comment