20100329

YEEEAAAYYYYYY !!!!!

ALHAMDULILLAH !
dah setahun usia blog aku nie .
heeee =)
dah mcam mcam cerita aku tulis utk korang .
suke , duke , marah , kecewa , mcam mcam lah !
semuanye khas utk korang .
hahaha .
gedikkkk !
dan dlam masa setahun aku telah mengumpul 113 org followers .
thanks a lot weh kat korang yang jadi pengikut .
tak sangka kot ade org nak baca blog aku yang bodo nie !
hahaha .
anyway , thank you so so so much =)
and dah byak jenis background aku tukar ,
utk menceriakan blog aku nie .
hahaha .
hope , blog aku nie akan berterusan lah yep .
tak nak just kejap ade cite kejap takde .
and utk satu tahun blog aku nie ,
aku ubah lah background and picture ,
yang agak ceria utk tatapan korang !
sbb dah setahun kan kenalah guna warna ceria .
pink colour and bunge bunge okay !
tak tahannnnn =)
btw , HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOG (29.03.2009-29.03.2010) !

harap maklum !
semua catatan yang aku buat kat blog nie ,
mengikut tarikh sebenar tao .
ikot tarikh kejadian =)


No comments:

Post a Comment