20100424

MELAKA , MELAKA , MELAKA (2) !!!!!

hari nie pagi pagi lagi dah dikejutkan oleh kakak zarul , kak fasha . hahaha . awal gileeeeee kejot ! sbb kejot awal nak ajak gi ruma kakak ipar kak fasha . sbb ade buat kenduri . sbb uh nak dtg awal . tolong tolong lah kannn :) dgan muke tak mandi , badan bau hapak trus gi je ruma org tuh . haha . smpai smpai je kat ruma tuh trus gi mandi . ngee ~ dah wangeeee :) kat ruma tuh just tgok tgok je makcik makcik nak masak memasak . malas nak tolong sbb bukan keja aku pon . hahaha . aku dtang sebab nak memeriahkan je :P hehehe .


acara malam uh ade kenduri tahlil sikit , then makan :) i likeeeee ! sumpa hari nie byak gile aku makan . smapi dah tak larat nak makan . hahaha . tap
i terpakse sumbat jugak :) lepas je makan , aku dgan zarul tompang bilik kakak ipar kak fasha . sbb aku tak bape sihat sgat . tetibe je selsema datang menjelma :( zarul pulak bawak kek kukus yang kakak ipar kak fasha buat pagi tadi masuk dlam bilik . bwak masuk sepinggan pulak tuh . ingat sepotong due je . hahaha . sbb die teringin sgat nak makan . then kek tuh tggal due keping je . zarul takde keja . bosan kot die . hahaha . die amik kopok org dok bagi kat tetamu dtang bace tahlil uh . die kerat kerat buat huruf 'R' means ROY ZARUL dan 'F' means FITRI SHAFIQ . hahaha . takpe takpe . nnti saye suruh kakak saye buatkan utk awak keyh . sepesel :)


habis je kenduri uh , kiteorg trus lah balik . otw balik uh dlam keta . aku dgan zarul dok belakang . zarul mintak fon aku sbb nak dgar lagu . smbil dgar lagu uh tetibe die menitis kan air mata . aku tak tao lah kenapa . trus aku pegang tgan die . nak tenangkan hati dan perasaan die . jganlah nangis . saye kan ade dgan awak selamanya :P


ikuti lah part tiga melaka , melaka , melaka :)


No comments:

Post a Comment