20100401

TERKENA APRIL FOOL !!!!!

aku tak tao lah mesti , wajib or what nak ade kan april fool nie . hahaha . aku tak kesah nak buat april fool . tp yang jadi mangsanya adalah aku . uwaaaaaaaa ! knpe aku ? ohh tidakkkkk ! aku balik balik ruma je aku dpat mesej dari ZARUL . mcm nie mesejnye "awak , kaki saye patah , accident tadi , sakit :(" . then aku pun trus col die . die pon buatlah suara sakit and ckap pon slow slow je . aku pon ofcuslah percayakan . accident moto ! gile kalo dah jatuh moto mesti patah kaki punye . then die ckap die kat hospital . dokter baru lepas balut kaki die . then aku tanye nak buat ape lepas nie . die ckap nak tggu abg die amik coz die tak bole nak bwak moto dah . then aku tanye mcm mane bole accident . die ckap ade keta langgar die . sumpa aku percaya wehhhh ! then aku tanye keta yang langgar uh trus cabut ke . then die tanye "nape awak serius sgat nie ? nape awak serius sgat nie ? nape awak serius sgat nie ?" ofcuslah serius . accident kot . and berlaku kat org yang paling aku sayang =P . and afta that , trus zarul jerit 'APRIL FOOLLLLLLLL !!!!!' . aku pun trus jerittt 'CILAKEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!' . hahaha . sumpa aku tertipu wehhhh . aku mati mati lah percaye . kalo ade org dpan aku tgok muke aku confem korang pon akan percaye jugak benda tuh . gila lah zarul . lakonan awak menjadi sgat sgat . SYABAS SAYE UCAPKAN =P


ZARUL !
penjahat yang kenakan april fool kat aku .
hahaha .
tunggu balasan saye utk awak nnti =D



No comments:

Post a Comment