20100503

4 HARI 4 MALAM (1) !!!!!

hari nie takde plan pape pon sebenarnye . tapi semalam aku text zarul . sbb die ade kat serdang sbb tengok anak buah die yang masuk hospital tuh kan . so s
emalam ahad malam die otw nak balik melaka dah selepas 2 hari ade kat serdang . tetibe dok syok mesej malam uh , aku rase rindu pulak kat die . hahaha . then trus ckap aku nak ikot die balik melaka malam uh . hahaha . then die pon serius . ckap kalo nak ikot jom jelah . then aku ckap tgok lah mcm mane . then die pulak angin . sbb ckap aku main main . hahaha . nak dijadikan cerita . secara kebetulan . dlam dok zarul otw nak balik melaka malam uh , then die mesej aku ckap wallet die tertinggal kat ruma angah die at serdang . hahaha . then zarul ckap kalo aku jadi dtang esok , tolong amikkan wallet die kat angah die . hehehe . ade semangat aku nak dtang melaka . alasan ? nak hantar wallet die . wek wek :P then ptg nie aku trus gerak serdang sbb nak amik trus wallet zarul . aku gerak naik ktm . hahaha . lepas amik je wallet uh , aku trus gerak seremban naik ktm . malas nak patah patah balik lah . tuh trus amik ktm to seremban . smpai je seremban , aku amik bus at terminal 2 . bus aku kol 4.30 petang . then tepat kol 6.45 petang , aku smpai masjid tanah . then smpai masjid tanah zarul dtang amik aku :) then , kiteorg nak lepak tepi pantai smbil makan makan . aww aww ~ makan petang smbil dgar derupan air laut . heeee . bestnye :) then tetibe jumpe obor obor yang sudah mendarat . hahaha . geli je tgok . sbb lembik lembik . ngeee . then lepas balik dari pantai , aku dgan zarul pon jalan jalan lah atas moto . then tetibe zarul teringin nak makan sizzling kat restorang nie . die ckap sedap . so , try jelah . aku tak makan sbb dah kenyang makan kat tepi pntai tadi . zarul pulak tak kenyang kenyang . biarlah die makan . bagi gemok lagi :) afta makan sizzling trus balik ruma sbb dah malam . ngeee . and dah penat :)


nantikan sambungannye :)


No comments:

Post a Comment