20100505

4 HARI 4 MALAM (3) !!!!!

hari nie , pukul 5.30 aku dah kejot zarul . sbb die nak gi kelas . sian die . kena gi kelas . aku dah cuti . hehehe . takpelah . demi pelajarankan . kejot kejot die then die pon truslah siap siap . afta die dah gerak gi kelas aku pulak smbung tidoooooooooooo ! hahaha . kul 10.30 baru aku aku bangun . hahaha . sumpa ngantok gile . heee . bangun bangun tgok sume orang takde kat ruma :( sedih kena tinggal . haha . tuh lah , sape suruh bangun lambat . weekkk . takpe lah . aku sorang sorang kat ruma , aku kemas ruma , basuh sume baju . hehehe . menghilangkan rase kesunyian . dlam tgah hari mcm uh , kak fasha pon balik lepas amik anak anak die balik skola . atleast ade peneman aku time zarul gi kelas . hahaha . then pukul 3.45 mcm uh zarul col ckap die nak balik . sbb tak belajar . aku pon ckap okay je . balik jelah . die balik balik je kiteorg trus makan kat ruma kak fasha . then sekali lagi , zarul teringin nak makan sizzling . hahaha . dlam mase yang same , aku pon mengidam jugak kannnn . malam uh , lepas mandi mandi , kiteorg trus gerak gi restoran tuh balik . sbb nak makan sizzlinggg yeeee meeeeee ! yahoooooooooo :))

nantikan sambungannye :)


No comments:

Post a Comment