20100506

4 HARI 4 MALAM (4) !!!!!

pagi nie kol 5.30 mcm biase aku bangun kejotkan zarul . tapi ha
ri nie aku tak tao kenapa die berat sgat nak bangun . aku kejot byak byak kali die bangun then tido balik . hahaha . then die bangun trus gi mandi . die dah siap siap pkai baju sume , die dok jap atas katil . then die amik fon aku nak dgar lagu yang dah download smlam . then die ckap "saye ingat nak amik MC lah wak harinie" aku pon ckap okayyyyyy jelah . hahaha . menggalakkan zarul ponteng kelas . ngeeee . sorry wakkk ! then die pon tukar baju balik . pkai baju biase aje . sarapan harinie makan nasi lemak . aku makan dua bungkus . hahaha . sbb ape ? sbb dah lame gile rasenye tak mkan nasik lemak . ngee . so , bedal lah smpai dua bungkus :) then lepak ruma kak fasha . teman die sbb anak anak die sume gi skola . lepas uh ikot kak fasha gi amik anak anak die balik skola tgah hari uh . lepas amik kak fahsa punye anak anak , kul 3 mcam uh . kiteorg sume gi mandi pantai . heeee . then b4 tuh pon suami kak fasha , abang am mmg ade kat pantai sbb tgah memancing . best mandi pantai . dah lah tengah tengah panas kan . matahari dok syok memancar kat kulit aku yang gebu nie . hahaha . lepas mandi mandi trus lah balik ruma . balik ruma mandi balik bersih bersihkan diri . then makannnnnnn ! lepas makan trus lelapkan mata . sbb penat main main air tadi tgah hari panas terik pulak tuh . tapi mmg best lah . nak mandi kat pantai lagi tao wak lepas nie :))



TAKDE SAMBUNGAN DAH ! :)


3 comments:

  1. ~~Selamat hari ibu~~

    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
    ♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
    ♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
    ♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
    ♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

    Ibu..
    Di saat ku melihat dunia,
    Kau tersenyum menangis gembirra,
    Tatkala ku dibesarkan,
    kau berikan segunung kasih sayang,
    Selaut belaian..
    Ibu..
    Pengorbananmu akan ku balas,
    Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
    Biarpun ombak merobek dunia,
    Kau tetap ibuku yang satu.
    Salam kenalan salam persahabatan dari blog kami... moga kami mendapat respon yang baik dari blog anda....

    Salam ziarah salam muhibbah dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Stupid. Pakai TUDUNG lpas tu pakai LEGGING. TUTUP AURAT bukan berTUDUNG je

    ReplyDelete